29 maaliskuuta 2016

Päivitystä Tenerifalta 29.3.16, Tierra de Perros


Tierra de Perrosin panimolla en kerkeä käymään, mutta onneksi löysin Tierra Tenerife -kaupasta heidän oluitaan. Pikku putiikki, joka myy paikallista tuotantoa, siis lähinnä muuta kuin olutta. Oluet irtosi 2,5€ pullolta, ei siis ilmaista, mutta ostettavissa.

Tierra de Perros panimo sijaitsee täällä Puerto de la Cruzissa, mutta panimon myymälä on kiinni pääsiäspyhien vuoksi. Facebookista ainakin löytyy panimo nimellään ja kannattanee olla yhteydessä heihin vaikka viesteillä mikäli kiinnostaa.

Tierra de Perros Summer Ale, 4,8% on raikas kesäisä ja kevyen hedelmäinen esitys. Katkeroa ei nimeksikään, mutta sen sijaan kevyttä saisonmaisuutta löytyy. Mieto hiiva, kevyt hedelmänahkeus ja raikkaus toimii, vaikka yleisesti jää jopa liian kevyeksi. Jälkimakua toivoisi enemmän.


Tierra de Perrosin Pale Ale, 4,8% ei kyllä sitten toimikaan yhtä hyvin kuin kesä-ale. Mallasrunko tuo tunkkaisuutta ja humalat puuttuu kokokaan, sekä tuoksusta että mausta. Lisäksi mausta puuttuu hedelmäisyys. Raikkautta löytyy hieman, mutta jotenkin pale ale -kokonaisuus on aivan hukassa. Ei tätä uudestaan ostaisi.


Kolmas ja viimeinen ehdokas, Tierra de Perros Saison, 5,2%. Kotimaustekurkun mausteisuutta, mietoa hiivaa ja marjaista happamuutta. Maussa kevyttä nipistävää hiivaa ja happamuutta, mutta jotenkin jää myös tämä liian tukkoiseksi. Maku ei kanna tarpeeksi ja olemus jää vetiseksi. Summer Ale on täten näistä kolmesta yhden maiston perusteella paras.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti