05 joulukuuta 2015

Märät joululahjasuositukset

Oletko antamassa pehmeän joulahjan sijaan märän joululahjan? Haluaisitko sen olevan kuitenkin jotakin hieman erikoisempaa? Jos mielenkiinto heräsi, niin tässä muutama vinkki. Moni kaverini on kysellyt suosituksia erilaisiin alkoholiostoksiin joululahjoiksi. Monelta on noussut esiin, että ei haluaisi sen olevan niin tavallista. Kotimaisuuteenkin on vedottu, jolloin viinien puolella on hiukan hiljaista tuolla saralla.

Ei hätää, kyllähän meillä on jo laadukkaita vaihtoehtoja marjaviineille ja kossuille saman liikkeen hyllyillä. Mikäli suunnittelet laadukkaan alkoholilahjan antamista, tässä Alkosta löytyvät hyvät kotimaiset vaihtoehdot joita suosittelen joulahjoiksi. Nimen linkit johtaa Alkon sivuille.

Kyrö Napue Gin, 39,70 €
Mainetta niittänyt gini, joka maistui myös viskimiehelle. Herkullinen sellaisenaan ja maailman paras gin tonicissa. Tyylikäs ulkoasu ja herkullinen sisältö, mitä sitä enempää vaatisi joululahjalta?

Helsinki Dry Gin, 43,90 €
Stadilainen henkeen ja vereen? Tätä giniä et voi missata! Käsityöläisginiä suoraan Helsingin Sörnäisten sydämestä. Viimeistään tämän kohdalla käsitykseni gineistä on muuttunut.

Teerenpeli Distiller's Choice Kaski, 70,20 €
Tässä on The suomalainen sherryviski. Siis viski, jossa vahvasti sherrytynnyrin vaikutteet läsnä. Vielä löytyy Alkon hyllyiltä, tulevaisuudessa ei niinkään varmasti. Ehdoton lempparini Teerenpelin viskeistä.

Teerenpeli 10 Year Old Single Malt, 82,30 €
Kypsytetympää Teerenpeliä tavoittelevalle löytyy uutuusviski Teerenpeli 10yo. Ensimmäinen kymmenvuotias suomalainen viski. Varma valinta Suomen Chicagolaiselle.

Kyrö Juuri ruistisle, 44,90 €
Tämä muuttaa lahjansaajan käsityksen kirkkaista viinoista. Goodbye kossu, tämän jälkeen ei ole paluuta. Tätä nauttimalla pääset kesäisiin ruispeltomaisemiin navettaan, jossa nautit ruisleipää kesäheilan kanssa, tai keisäheilaa rukiin kanssa.... eiku?Kuvat: Alko Oy

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti