13 lokakuuta 2016

OlutExpo 2016 info

Pari viikkoa aikaa viski- ja olutharrastajan alan tapahtumaan, joten kerätään tavan mukaan tämän vuoden yhteenvetoinfo blogiin muistoksi ja muistutukseksi. Edellisvuoden tapaan kaikki viimeisin tieto löytyy tapahtuman kotisivuilta ja Facebook yhteisöstä. Tänä vuonna mennään hyväksi todetulla setillä, eli pääosin olutta ja viskiä tarjolla, mutta nyt myös ruokapuoleen luvataan huomattavaa parannusta. Ruokatarjonnasta vastaavat Bryggeri Helsinki, Il Birrificio, sekä suomalaiset street food pioneerit Liesikiesi ja Social Food.
”OlutExpo on tähän saakka pyrkinyt esittelemään mahdollisimman laajasti erilaisia oluita, siidereitä, viskejä ja muita tisleitä. Nyt nostamme myös ruoan, laadukkaat raaka-aineet ja herkulliset makukokonaisuudet esille.”
Tällä hetkellä itselläni on sellainen fiilis, että etenkin uusia viskejä olisi mielenkiintoista päästä maistelemaan. Enemmänhän tapahtuma on ollut olutpainoitteinen, mutta kyllä siellä aina mielenkiintoisia tisleitäkin on löytynyt. Viime vuosien tarinat ja mietteet löytyy tästä linkistä.

Uutena tänä vuonna myös suorat tv-lähetykset internetissä, sekä ennakkoon videoidut haastattelut. OlutExpo TV tarjoaa ensimmäistä kertaa Suomessa olut- ja juomatapahtumasta suoraa nettilähetystä.

Lähetystä lähetetään www.viisitahtea.com ja www.olutexpo.fi -sivustoilla perjantaina ja lauantaina klo 14.30–16.30. Studiojuontajina asiantuntijat ja mediapersoonat Arto Koskelo ja Maria Markus. OlutExpon yleisö pääsee seuraaman studiokeskusteluja paikan päällä, sekä osallistumaan aktiivisesti ohjelman tekemiseen.


Näytteilleasettajat 2016

AMKA Finland
Brew Seeker
Bryggeri Helsinki
Diamond Beverages
Donut Island Brewing
Fat Lizard
FREDA 63 Imports
Hartwall / Hartwa-Trade
HOK-Elanto Oluthuoneet
Hopping Brewsters Beer Company
HumaLove Brewing
Laitilan Wirvoitusjuomatehdas
Lehe Pruulikoda (Viro)
Mallaskosken Panimo
Mallaskuun Panimo
Malmgårdin Panimo
Mathildedalin Kyläpanimo
Moestue & Cask
Panimo Hiisi
Panimoravintola Beer Hunter's
Panimoravintola il Birrificio
Pohjoisen Panimo Maistila
Pyynikin Käsityöläispanimo
Radbrew
Rekolan Panimo
Ruosniemen Panimo
Servaali
Sinebrychoff
Sori Brewing
Stallhagen
Suomenlinnan Panimo
Teerenpeli Panimo & Tislaamo
Uniq Drinks Finland
Vakka-Suomen Panimo
Vallilan Panimo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti