24 maaliskuuta 2017

Mikkeller Beer Geek Cocoa Shake

Justiinsahan näistä tuli vedettyä maratoni? Niin kova kuntoilija en ole, että uusintaan uskaltaisin, joten tällä kertaa kevyempi lenkki. Kertauksena ja tiivistettynä, maratonin antia minulle oli se, että Beer Geek -sarjalaisista Brunchit oli täyteläisempiä, suklaisempia ja makeampia, joten ne toimivat paremmin tummien oluiden arvosteluasteikollani. Breakfast oli yleisesti ottaen ohuempi, paahteisempi ja kuivempi.

Tämä otsikon versio kuuluu siis samaan sarjaan, mutta ei kanna brunssi- tai aamiaismerkintää. Sen sijaan voisi heittää sinne jälkiruokaosioon, koska kukapa ei olisi mäkkärissä joskus aikanaan pirtelöä ottanut aterian päälle. Jonkinasteinen suklaatykitys lienee kyseessä ja se suklaahan on sekoitettu Beer Geekin peruspohjaan. Olen asennoitunut reippaaseen suklaisuuteen.


Mikkeller Beer Geek Cocoa Shake, 12,1%

Tuoksussa voimakas suklainen, kaakaoinen ja kaurainen maltaisuus. Melko selvästi tulee mieleen suklaapuuro. Alta tuoksuu miedosti paahteinen kahvisuus. Muutoin suklaisuus peittää melko huolella aromimaailman. Ei huono tuoksu, jos suklaasta pidät.

Maussa kiinnitän huomiota suklaisuuteen ja erinomaiseen suutuntumaan. Pehmeän ruokaisa ja maltainen. Paahteisuus mietoa, sillä tumma suklaapuuro makeuteineen peittää paahtoa alle. Kahvikin kyllä pääsee pilkahtamaan. Makea? Kyllä, mutta ajattele tämä jälkiruokana suklaakakun sijaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti