03 syyskuuta 2016

Kevyt "unboxing" 4finespirits paketista

Testasin uutta nettikauppaa, jossa myydään hyviä rommeja. Näitä tuntemattomampia nettikauppoja on tullut testailtua jo useampiakin ja nyt ajattelin laittaa muistiin kokemukset tulevaa varten. Nyt on nimittäin käynyt joskus niin, etten enää muista onko jokin kauppa toiminut moitteetta tilauksissa. Hajamielinen kun olen.

Kaupan nimi on 4finespirits ja toimii Saksassa. Valikoimissa on rommeja ja niitäkään ei mitenkään mahdottomasti, mutta ne mitä on ovat ihan mielenkiintoisia. Nettisivut saksaksi, mutta googletranslate kääntää tarvittaessa. Puodilla on Facebook-sivut, jossa puodin herra vastailee ihan mukavasti viesteihin.Alkuun kauppa ei edes toimittanut Suomeen, mutta sen verta useilla viesteillä "painostin" paikkaa, että paikan pitäjä, Marcus Stock, avasi portit Suomellekin. Hieman se otti aikaa (varmaan 2kk), mutta nyt sivuilta voi valita yhteystietotäydennyksissä Finland. Postikulut oli 25€ ja tällä ilmeisesti saa vähintään 6 pulloa perille. Hieman jäi auki, onko postarit kiinteä pullomäärästä riippumatta.Lähetystietojen jälkeen pääsee valitsemaan maksutavat (mm. PayPal), jonka jälkeen tulee maksuvahvistus. Toimitus kesti noin viikon. Lähetyskoodia ei koskaan tullut, vaikka Marcus lupasikin sen toimittaa. Jälkikäteen pahoitteli asiaa ja kertoi olleensa hyvin kiireinen jonkin rommifestivaalin takia. Ei tämä haitannut minua loppujen lopuksi. Paketti tuli DHL tuomana lähipostiin, ei siis ovelle. Tämä sopii minulle parhaiten, sen verta usein joutunut sumplimaan uusia toimitusaikoja kuriirien kanssa. Guyanalainen Uitvlugt saapui hyvin pakattuna perille. Voinee siis käyttää kauppaa toistekin.1 kommentti:

  1. Anonyymi8/9/16 17:33

    Tällä hetkellä ei enää lähetä muualle, kuin Saksaan, selvittelee kuulemma verotusasiantuntijan kanssa asiaa. Harmi, olisi ollut passeli paikka tilata Clairinit ja Rum Nationin valkoiset rommit.

    VastaaPoista