24 heinäkuuta 2016

SOPP 2016 Helsinki – mushimaltin poimintoja

Suuret oluet, Pienet panimot -tapahtuma on vajaa viikon päästä. Ei ollut tarkoitus liiemmin selailla ja "esivalita" tulevan tapahtuman valikoimista maisteltavia oluita, mutta koitti heikko hetki (ja tylsä päivä), jolloin sorruin pläräämään listoja läpi. Ei sillä että siinä jotakin pahaa olisi selailla ja runkata samalla, mutta olen huomannut, että myös "mennäänpä maistelemaan jotakin" -asenne toimii mukavasti.

Asiaan myös hieman vaikutti, että näillä näkymin pääsen tapahtumaan vain yhtenä päivänä (perjantaina) ja sitä seuraavana päivänä on oltava skarppina heti aamu kuudelta. Tämä rajoittanee siis perjantain aikataulua ja maistelumäärää, jolloin houkutus katsastaa valikoimia kasvoi kynnyksen yli.

Ohessa kuva niistä oluista jotka valitsin "teemaksi" tällä kertaa. Lähinnä suomalaisia kesäisiä oluita ja erityisesti vehnäoluet pääpainona. Craft Beer Helsingin ainoita huonoja puolia oli vehnäoluiden puute, joten paikataan asiaa sopissa. Tapahtumassahan on todella runsas valikoima, joten paljon mielenkiintoisia ja mahdollisesti hyviäkin oluita jää maistamatta. Lisäksi olen huomannut, että tekemäni suunnitelmat elävät melkoisesti tapahtumasta toiseen.

mushimaltin poimintoja

Tapahtuman kaikki juomalistat, tai siis sen koko juomalistan löydät tästä linkistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti