12 lokakuuta 2017

Livearvio: Highland Park Valkyrie (Alkostakin)

Juu nii, livearvio ihan hatusta temmattu, koska arvio pukkaa suoraan baarista. St. Michaelissa ollaan Oulussa, läppäri nenän edessä ja lasit sivussa. Valikoimaahan täällä on muille jakaa. Kivasti löytyy viskilistat, jotka on ainakin melkein ajan tasalla. Olisin valinnut Macallanin 18yo Sherryn, mutta koska pullo oli kuivunut pois, niin lasiin HP:n uutuus.

Highland Park Valkyrie on kait jollakin tasolla Dark Originsin korvaaja. En tykännyt DO:sta, joten ei ollut suuresti odotuksia tätä uutuuttakaan kohtaan. Se on kuitenkin saanut jonkin verran kehuja, joten piti maistaa. Viking Legend -sarjaan kuuluva pullote löytyy myös Alkon hyllyiltä hintaan 69,85€.


Highland Park Valkyrie, 45,9%

Tuoksu on kumisen puolella, sitä samaa sherrykumia kuin Dark Originsissa, mutta ei ihan niin vahvasti. Ollaan siis sellaisessa kevyen olorosomaisessa pyyhekumissa. Ajan kanssa tämä kumisuus onneksi aika hyvin kaikkoaa ja päästää kivasti kuivattuja tummia hedelmiä ja mokkaisuutta. Ei lempparini, mutta parempi kuin DO.

Maussa samaa "vikaa". Eli itse kyllä löydän hieman kumisuutta, mutta ollaan kuitenkin paremmissa oloissa kuin DO. Makeahkoa luumuisuutta, mokkaa ja miedosti nahkaisuuttakin. Puolimakea olemus. Sellaista HP:n ominaista kanervaisuuttakin löytyy. Myös HP:n turpeisuutta, mutta ei sitä ihmeemmin silti ole. Parempaa kaikella saralla kuin Dark Origins, mutta silti tässä on "liikaa" yhtäläisyyksia minulle DO:n kanssa, jossa se sherryprofiilin kumisuus häiritsee.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti