Urho lager, 4,6%
Laiturin päässä, aurinko paistaa ja saunan jälkeen. Tietty tämä näin toimii kohtalaisen hyvin.
Pihamaan Sahtia |
Lapin Kulta Tuisku, 4,7%
Panimomestari Mika Mäkelän käsialaa oleva luomuolut Lapin Kullalta. Nautittuna nuotion äärellä saunan jälkeen, +1 siitä.
Tuoksu on raikas ja kevyen sitruksinen. Mukavan kirpsakka. Mauku on kuohkean hiilihappoinen, miedon samea ja kevyen sitruksinen.
Karhu Ruis, 4,7%.
Tämä on toiminut minulla hyvin bulkkiolueksi. Miedosti humalaa, kevyttä rösöisyyttä ja raikkautta. Alkosta lasipullossa parempaa.
Robinsons Old Tom the original, 8,5%
Hapahko, paahteisen viljainen ja hieman mäskinen tuoksu. No ei siinä vielä mitään spessua, mutta maku.... Mmmm... Samean mäskinen, maltainen, hiivaista taikinaa, paahdettua kookosta ja pähkinää. Intensiivinen ja moniulotteinen, paksu vahva ale. On edelleen mielestäni parhaita aleja. Varsinkin raskaiden sarjassa. Jälkimaku ohraisen mausteinen. Toimii.
Vanha Tomppa nuotion ääressä |
Fuller's brewers reserve no.4, Old Comte de Lauvia Armagnac casks, 8,5%
Tämä on sarjassaan neljäs erikoisuus tynnyrikypsytettyjä oluita. Brewers reserve on olutta, jota on tynnyrikypsytetty erilaisten tisleiden käytetyissä tynnyreissä. Vuonna 2008 näki päivänvalon ensimmäinen mestariteos. Tämä neljäs on kypsytetty 365 päivää tynnyreissä, joissa on aiemmin ollut Comte de Lauvia Armanjakkia.
Laatu-Fullersia laiturilla |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti