Suodattamaton ja pastöroimaton pils. Humalaisen greippinen ja hiivainen tuoksu. Maussa myös hiivaisuutta, humalaa ja sitruksia. Aika tuhti makutuntuma. Paksuhko ja kuivattava jälkimaku. Oikein hyvät mallasvivahteet ja muutoinkin aika kiva kirpsakka suodattamaton olut.
12 kesäkuuta 2013
Rousal Brygghus, Rousal Pils, 4,6%
Rosalan saaren (Kemiönsaarenkunnassa) käsintehtyä mikropanimo-olutta lasissa.
Suodattamaton ja pastöroimaton pils. Humalaisen greippinen ja hiivainen tuoksu. Maussa myös hiivaisuutta, humalaa ja sitruksia. Aika tuhti makutuntuma. Paksuhko ja kuivattava jälkimaku. Oikein hyvät mallasvivahteet ja muutoinkin aika kiva kirpsakka suodattamaton olut.
"Vuonna 2012 Turun saaristossa toimivan leipomon yhteyteen perustetun Rousal Brygghusin ensimmäinen olut valmistui myyntiin 7.3.2013. Valmistuksessa käytetään ohra- ja vehnämallasta, tšekkiläistä Saaz-humalaa, hiivaa ja keittoon lisätään myös sokeria. Tulos on jonkinlainen hybridi – nykyisen muotisuuntauksen tapaan. Vankan hiivasakan päällä pullossa käymistään jatkavan suodattamattoman oluen nimi viittaa pohjahiivaoluiden eli lager-tyylin vankkaan perustaan, pils-olueen."
Suodattamaton ja pastöroimaton pils. Humalaisen greippinen ja hiivainen tuoksu. Maussa myös hiivaisuutta, humalaa ja sitruksia. Aika tuhti makutuntuma. Paksuhko ja kuivattava jälkimaku. Oikein hyvät mallasvivahteet ja muutoinkin aika kiva kirpsakka suodattamaton olut.
Tunnisteet:
2013,
Oluet,
Rousal Brygghus
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti