07 kesäkuuta 2017

Alkosta: Evil Twin Even More Jesus

Aletaan jeesustelemaan oluella. Tämä tumma veijari (iso sellainen), tuli maisteltua mökkeillessä ja kavereiden kera. Siitä siis jo +1. No ei se pisteisiin vaikuta. Sokkona se valikoitui kuitenkin ostoskoriin tilatessa belgialaisesta nettikaupasta ja hintaa taisi muistaakseni olla 15€ luokkaa.

Olut listautui juuri Alkon valikoimiinkin ja on ostettavissa huimaan 22,7€ hintaan. Kysymys kuuluu, voiko se olla hintansa väärti? Ainakin nimensä mukaan hinta kolahtaa kirjaimellisesti. Muuta tekemistä ei taida jeesusteluiden kanssa ollakaan, vaan kyseessä on "vain" tuhti imperial stout. Jeesuksen hyvä sellainen?


Evil Twin Even More Jesus, 12%

Tuoksu on kutsuvan tummasuklainen, tasapainoisen paahteinen ja kevyen makea. Paahdettua sekaleipää, viikunaa, taatelia ja fudgea. Myös suklaakeksisyyttä, joka tuo mieleen suklaajäätelön, jossa keksiä seassa. Hyvä tuoksu.

Maussa reilusti tummaa suklaata, suklaamannapuuroa ja taateleita. Paahteisuus miellyttävällä tasolla ja taittaa sopivasti rajoilla olevaa makeutta. Suutuntuma mukavan paksu ja täyteläinen. Jälkimakuun jää makeahko maltainen ja suklaakakkuinen maku. Tämä on sellainen makeahko IS, joka on minun makuuni, ei liian kuiva, ei liian katkera ja mukavan paksu. Toki eihän suklaakakkuakaan kannata liian isoa palaa syödä. Hieno olut.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti